Parempi päivä/ better day

fifi

Olisi pitänyt kirjoittaa tämä teksti kun sanat olivat selkeinä mielessäni. Ne olivat kauniisti asteltuina ja loivat tunteen. Mietin miten ihmiset tapaavat toisensa, löytävät sen ihmisen jota ovat etsineet. Olen tavannut paljon ihmisiä, mutta kukaan ei saa sydäntäni sykkimään, ei jätä lyöntiä välistä. Olen monimutkainen ihminen, mutta joskus saatan olla hyvinkin yksiselitteinen. Jokainen päivä opettaa jotain, ainakin niin sanotaan. Tämä päivä opetti  ettei kukaan tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Huomennna saatan olla erimieltä, mutta nyt etenen rauhallisesti päivä kerrallaan. Jos mulle se ”OIKEA” tai ”väärä” tai mikä lie ihminen tahtoo esiintyä, tehköön sen. Nyt on tärkeää keskittyä tekemään ne ihmiset jotka ovat ympärilläni onnellisiksi. Kumpa voisin näyttää kuinka mä hymyilen juuri nyt. Aina ei tarvitse unohtaa haavoja, kunhan muistaa hoitaa arpia:)

…Juoksen yleistä lenkkiäni, ilma on lämmintä ja veri maistuu suussa. On kaunis kesäilta. Pysähdyn alikulun kohdalla ja katson ympärilleni. Vedän liian isoa kokoa olevat housuni taas kunnolla paikoilleen¨(älä kysy). Vesi lorisee rauhoittavasti viemäreissä, tekisi mieli poimia tien reunalla olevia kukkia, mutta muistan olevani lenkillä ja näyttäisi typerältä kun juoksisin kukkapuska kädessä pitkin teitä ja mantuja. Sydän jyskyttää ja alkaa hieman pyörryttää, pysähdyn ja tasaan hengitystä. Voivottelen kuinka huono kunto voi olla 😀 Kävelen loppu matkan kotiin-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

78 − = 73